Rekry: BI-konsultti

10.5.2021 | Rekry

Kehitämme yrityksille ja yhteisöille Fuusor-ohjelmistoja ja -palveluja tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja asiakaspalvelumme tarvitsee vahvistusta. Meillä on paikka auki BI-konsultille, joka haluaa tehdä töitä osaavassa ja mukavassa tiimissä mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa.

Työtehtävät

Hoidat etänä Fuusor-pilvipalvelujen käyttöönottoprojekteja eli yhteistyössä asiakkaan avainhenkilöiden kanssa määrittelet ja otat käyttöön asiakkaan tarpeisiin soveltuvat Fuusor-palvelut. Koulutat ja opastat asiakasta palvelujen käytössä.

Hoidat projekteja itsenäisesti, mutta osana osaavaa tiimiä, jonka jatkuva tuki on käytössäsi. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Toivomme sinulta

Vähintään kahden vuoden kokemusta BI-konsultin tehtävistä tai muusta samankaltaisesta työstä. Nautit datan parissa työskentelystä ja asiakkaiden auttamisesta. Haluat kehittyä työssäsi ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Haluat huolehtia asiakastyytyväisyydestä ja ottaa vastuun omasta tekemisestäsi.

Tekninen osaamisesi on vahvaa. Osaat käyttää sujuvasti jotain BI-työkalua. Taloushallinnon osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Vaihtelevat, monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät suomalaisten yritysten dataprosessien kehittämisen parissa. Sinulla on käytössäsi moderni ja kattava BI-palvelukokonaisuus, johon asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä.

Saat suunnitella ja tehdä työsi itsenäisesti ja joustavasti. Tulet osaksi osaavaa ja rentoa työyhteisöä, jossa kehitytään ja viihdytään. Voimakkaasti kehittyvän kasvuyrityksen ilmapiiri, etätyömahdollisuus, laadukkaat työvälineet ja -tilat sekä työhyvinvoinnin painottaminen yrityksen toiminnassa lisäävät tyytyväisyyttäsi.

Perusetuina mm. puhelinetu, lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä Terveystalon työterveyshuolto.

Lisätiedot

Fuusor Oy:n toimitilat sijaitsevat Oulussa, mutta voit hoitaa tehtävää etänä myös muilta paikkakunnilta.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terho Heiskanen, 040 587 6167, terho@fuusor.fi

Hakemus

Lähetä hakemuksesi 30.5.2021 mennessä osoitteeseen rekry@fuusor.fi

Fuusor Oy

Fuusor Oy on voimakkaasti kasvava 10 hengen ohjelmisto- ja palveluyritys, joka kehittää yrityksille ja yhteisöille BI-ohjelmistoja ja -palveluja tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi.

Tarjoamme asiakkaalle täyden palvelukokonaisuuden, johon sisältyy tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot asiakkaan eri järjestelmiin, käyttövalmiit Fuusor BI ja Fuusor Budjetointi -pilvipalvelut, käyttöönotto avaimet käteen periaatteella, käyttökoulutus sekä erinomainen asiakas- ja tukipalvelu. – Kaikki helposti yhdeltä toimittajalta ilman välikäsiä ja lisäkuluja.

Fuusorin henkilöstöllä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus vaativasta ohjelmistotuotannosta ja suomalaisten yritysten ja yhteisöjen dataratkaisuista ja niiden vaatimuksista. Tuotekehityksellämme on myös poikkeuksellisen vahva osaaminen eri järjestelmien rajapintoihin ja tietokantoihin toteutetuista täysin automatisoiduista integraatioista.

Fuusor on moderni yritys, joka pystyy mukauttamaan toimintaansa nopeasti ja ketterästi asiakkaiden muuttuviin ja vaihteleviin tarpeisiin. Yrityskulttuurimme kannustaa meitä miettimään asioita uudella tavalla; miten asiat voidaan tehdä paremmin ja fiksummin. Jokainen meistä on sitoutunut tarjoamaan asiakkaalle alan parasta palvelukokonaisuutta.

Meille on tärkeää huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista. Uskomme vahvasti, että erittäin tyytyväisellä henkilöstöllä on erittäin tyytyväiset asiakkaat.