Rekry: Ohjelmistokehittäjä

7.4.2021 | Rekry

Kehitämme yrityksille ja yhteisöille ohjelmistoja, jotka helpottavat ja tehostavat tietoon perustuvaa päätöksentekoa ja liiketoiminnan suunnittelua. Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja tuotekehityksemme tarvitsee vahvistusta. Meillä on paikka auki koodaajalle, joka haluaa tehdä töitä osaavassa ja mukavassa tiimissä omien tuotteiden kehittämisen parissa.

Työtehtävät

Työtehtäväsi muotoutuu niistä osa-alueista, joissa koet olevasi vahvimmillasi ja joiden tekemisestä nautit. Tehtäväkuvaa voidaan muuttaa ja laajentaa aina kiinnostuksesi mukaan. Tarjolla on tekemistä tuotekehityksen jokaiselta osa-alueelta: backend, frontend, UI, palvelimet, tietokannat ja testaus.

Käytämme uusimpia ja edistyksellisimpiä web-teknologioita ja haluamme pysyä kehityksen kärjessä myös jatkossa, joten yksi merkittävä osa-alue työssäsi on jatkuva itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen.

Toivomme sinulta

Vähintään kahden vuoden työkokemusta. Halua ja kykyä kehittyä sekä ennakkoluulotonta asennetta uusia asioita ja teknologioita kohtaan. Osaat tehdä koodia, joka kestää päivänvalon. Et mene sieltä missä aita on matalin tekemällä purkkaratkaisuja, vaan teet mieluummin isomman työn ja pitkäkestoisemman ratkaisun.

Tietokantaosaaminen (SQL) ja kokemus web-kehityksestä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoiset, monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Saat suunnitella ja tehdä työsi joustavasti osaavan työyhteisön tukemana. Modernin kasvuyrityksen ilmapiiri, laadukkaat työvälineet ja -tilat sekä työhyvinvoinnin painottaminen yrityksen toiminnassa lisäävät viihtyvyyttäsi.

Perusetuina mm. puhelinetu, lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä Terveystalon työterveyshuolto.

Etätyömahdollisuus. Fuusorin toimitilat sijaitsevat Oulussa, mutta voit hoitaa tehtävää etänä myös muilta paikkakunnilta.

Lisätiedot

Työsuhde on vakituinen kokopäivätyö ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Salmela, 045 675 3255, tapio@fuusor.fi

Hakemus

Lähetä hakemuksesi ja cv 25.4.2021 mennessä osoitteeseen rekry@fuusor.fi

Fuusor Oy

Fuusor Oy on voimakkaasti kasvava 10 hengen ohjelmistoyritys, joka kehittää yrityksille ja yhteisöille BI-ohjelmistoja ja -palveluja tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Fuusor-pilvipalvelujen avulla asiakas voi hyödyntää liiketoimintadataa helposti ja tehokkaasti päätöksenteossa, suunnittelussa ja ennustamisessa.

Tarjoamme asiakkaalle täyden palvelukokonaisuuden, johon sisältyy tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot asiakkaan eri järjestelmiin, käyttövalmiit Fuusor BI ja Fuusor Budjetointi -pilvipalvelut, käyttöönotto avaimet käteen periaatteella, käyttökoulutus sekä erinomainen asiakas- ja tukipalvelu. – Kaikki helposti yhdeltä toimittajalta ilman välikäsiä ja lisäkuluja.

Fuusorin henkilöstöllä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus vaativasta ohjelmistotuotannosta ja suomalaisten yritysten ja yhteisöjen dataratkaisuista ja niiden vaatimuksista. Tuotekehityksellämme on myös poikkeuksellisen vahva osaaminen eri järjestelmien rajapintoihin ja tietokantoihin toteutetuista täysin automatisoiduista integraatioista.

Fuusor on moderni yritys, joka pystyy mukauttamaan toimintaansa nopeasti ja ketterästi asiakkaiden muuttuviin ja vaihteleviin tarpeisiin. Yrityskulttuurimme kannustaa meitä miettimään asioita uudella tavalla; miten asiat voidaan tehdä paremmin ja fiksummin. Jokainen meistä on sitoutunut tarjoamaan asiakkaalle alan parasta palvelukokonaisuutta.

Meille on tärkeää huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista. Uskomme vahvasti, että erittäin tyytyväisellä henkilöstöllä on erittäin tyytyväiset asiakkaat.