Rekry: Ohjelmistosuunnittelija

17.8.2020 | Rekry

OHJELMISTOSUUNNITTELIJA

Työtehtävät

Tarjolla on tekemistä tuotekehityksen jokaiselta osa-alueelta: backend, frontend, UI, palvelimet, tietokannat ja testaus.

Sinun työtehtäväsi muotoutuu niistä osa-alueista, joissa koet olevasi vahvimmillasi ja joiden tekemisestä nautit. Tehtäväkuvaa voidaan muuttaa ja laajentaa aina kiinnostuksesi mukaan.

Käytämme uusimpia ja edistyksellisimpiä web-teknologioita ja haluamme pysyä aallon harjalla jatkossakin, joten yksi merkittävä osa-alue työssäsi on jatkuva itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen.

Toivomme sinulta

Kykyä kehittyä ja ennakkoluulotonta asennetta uusia asioita ja teknologioita kohtaan. Osaat tehdä koodia, joka kestää päivänvalon. Et mene sieltä missä aita on matalin tekemällä purkkaratkaisuja, vaan teet mieluummin isomman työn ja pitkäkestoisemman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle

Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, joissa opit ja kehityt ammatillisesti. Saat suunnitella ja tehdä työsi itsenäisesti osaavan työyhteisön tukemana. Modernin kasvuyrityksen ilmapiiri, laadukkaat työtilat ja työhyvinvoinnin painottaminen yrityksen toiminnassa lisäävät viihtyvyyttäsi.

Lisätiedot

Työsuhde on vakituinen kokopäivätyö ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Salmela, 045 675 3255, tapio@fuusor.fi

Hakemus

Lähetä hakemuksesi ja cv palkkapyynnön kera 6.9.2020 mennessä osoitteeseen rekry@fuusor.fi

Fuusor Oy

Kehitämme yrityksille ja yhteisöille Business Intelligence -ratkaisuja, joiden avulla liiketoimintatietoa voidaan hyödyntää erittäin helposti ja tehokkaasti tiedolla johtamisen, suunnittelun ja jokapäiväisen toiminnan tukena.

Tarjoamme täyden BI -palvelukokonaisuuden, johon sisältyy tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot eri järjestelmiin, käyttövalmiit Fuusor BI ja Fuusor Budjetointi -pilvipalvelut, käyttöönotto avaimet käteen periaatteella, käyttäjäkoulutus sekä erinomainen asiakas- ja tukipalvelu.

Fuusorin henkilöstöllä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus vaativasta ohjelmistotuotannosta ja suomalaisten yritysten dataratkaisuista ja niiden vaatimuksista. Tuotekehityksellä on myös poikkeuksellisen vahva osaaminen eri järjestelmien rajapintoihin ja tietokantoihin toteutetuista täysin automatisoiduista integraatioista.

Fuusor on moderni yritys, joka pystyy mukauttamaan toimintaansa nopeasti ja ketterästi asiakkaiden muuttuviin ja vaihteleviin tarpeisiin. Yrityskulttuurimme kannustaa meitä miettimään asioita uudella tavalla; miten asiat voidaan tehdä paremmin ja fiksummin. Jokainen meistä on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme alan parasta palvelukokonaisuutta.

Meille on tärkeää huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista. Uskomme vahvasti, että erittäin tyytyväisellä henkilöstöllä on erittäin tyytyväiset asiakkaat.