Rekry: sovellusasiantuntija

20.1.2020 | Rekry

Työtehtävät

Työpäiväsi koostuu monipuolisista asiakaskohtaamisista pääasiassa etäyhteyden välityksellä. Hoidat Fuusor-ohjelmiston käyttöönottoja ja koulutuksia sekä opastat ja tuet asiakkaita ohjelmiston käytössä.

Hoidat tehtäviä itsenäisesti, mutta osana osaavaa tiimiä, jonka jatkuva tuki on käytössäsi. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Mielenkiintosi mukaan voit osallistua myös tuotteiden ja palvelujen kehitystyöhön.

Mikäli sinulla on tuotekehitys- / tietokantaosaamista, voit hoitaa halutessasi myös tuotekehitykseen ja integraatioihin liittyviä tehtäviä.

Toivomme sinulta

Työ datan parissa kiinnostaa sinua aidosti. Olet palveluhenkinen ja pidät asiakkaiden auttamisesta. Fuusor kehittyy erittäin voimakkaasti ja siksi uuden jatkuva oppiminen tulee olla sinulle mielenkiintoinen mahdollisuus, ei rasite. Haluat huolehtia asiakastyytyväisyydestä ja ottaa vastuun omasta tekemisestäsi.

Tarjoamme sinulle

Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, joissa opit ja kehityt ammatillisesti. Saat suunnitella ja tehdä työsi itsenäisesti. Modernin kasvuyrityksen ilmapiiri, laadukkaat työtilat Oulun ydinkeskustassa ja työhyvinvoinnin painottaminen yrityksen toiminnassa lisäävät viihtyvyyttäsi.

Lisätiedot

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terho Heiskanen, 040 587 6167, terho@fuusor.fi

Hakemus

Lähetä hakemuksesi ja cv palkkapyynnön kera 9.2.2020 mennessä osoitteeseen rekry@fuusor.fi

Fuusor Oy

Kehitämme yrityksille ja yhteisöille Business Intelligence -ratkaisuja, joiden avulla liiketoimintatietoa voidaan hyödyntää erittäin helposti ja tehokkaasti tiedolla johtamisen ja suunnittelun tukena sekä jokapäiväisen toiminnan ohjauksessa.

Tarjoamme täyden palvelukokonaisuuden, johon sisältyy tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot eri järjestelmiin, käyttövalmis Fuusor-pilvipalvelu, käyttökoulutus sekä erinomainen asiakas- ja tukipalvelu.

Fuusorin henkilöstöllä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus vaativasta ohjelmistotuotannosta ja suomalaisten yritysten ja yhteisöjen dataratkaisuista ja niiden vaatimuksista. Tuotekehityksellä on myös poikkeuksellisen vahva osaaminen eri järjestelmien rajapintoihin ja tietokantoihin toteutetuista täysin automatisoiduista integraatioista.

Fuusor on moderni yritys, joka pystyy mukauttamaan toimintaansa nopeasti ja ketterästi asiakkaiden muuttuviin ja vaihteleviin tarpeisiin. Avoin ja luova yrityskulttuurimme antaa meille mahdollisuuden miettiä asioita uudella tavalla; miten asiat voidaan tehdä paremmin ja fiksummin. Jokainen meistä on sitoutunut tarjoamaan asiakkaille alan parasta palvelukokonaisuutta.

Meille on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnistamme työyhteisössä ja myös sen ulkopuolella. Uskomme vahvasti, että erittäin tyytyväisellä henkilöstöllä on erittäin tyytyväiset asiakkaat.