Rekry: Senior Developer

1.3.2021 | Rekry

Fuusorin voimakas kasvu jatkuu, joten tarvitsemme vahvistusta tuotekehitystiimiimme.

Työtehtävät

Tarjolla on tekemistä tuotekehityksen jokaiselta osa-alueelta: backend, frontend, UI, palvelimet, tietokannat ja testaus.

Sinun työtehtäväsi muotoutuu niistä osa-alueista, joissa koet olevasi vahvimmillasi ja joiden tekemisestä nautit. Tehtäväkuvaa voidaan muuttaa ja laajentaa aina kiinnostuksesi mukaan.

Käytämme uusimpia ja edistyksellisimpiä web-teknologioita ja haluamme pysyä aallon harjalla jatkossakin, joten yksi merkittävä osa-alue työssäsi on jatkuva itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen.

Toivomme sinulta

Kykyä kehittyä ja ennakkoluulotonta asennetta uusia asioita ja teknologioita kohtaan. Osaat tehdä koodia, joka kestää päivänvalon. Et mene sieltä missä aita on matalin tekemällä purkkaratkaisuja, vaan teet mieluummin isomman työn ja pitkäkestoisemman ratkaisun.

Eduksi katsotaan:

  • Vahva tietokantaosaaminen (SQL)
  • Aiempi kokemus web-kehityksestä

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoiset, monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, joissa opit ja kehityt ammatillisesti. Saat suunnitella ja tehdä työsi itsenäisesti osaavan työyhteisön tukemana. Modernin kasvuyrityksen ilmapiiri, laadukkaat työtilat ja työhyvinvoinnin painottaminen yrityksen toiminnassa lisäävät viihtyvyyttäsi.

Lisätiedot

Fuusor Oy:n toimitilat sijaitsevat Oulussa, mutta voit hoitaa tehtävää etänä myös muilta paikkakunnilta. Työsuhde on vakituinen kokopäivätyö ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Salmela, 045 675 3255, tapio@fuusor.fi

Hakemus

Lähetä hakemuksesi ja cv 28.3.2021 mennessä osoitteeseen rekry@fuusor.fi

Fuusor Oy

Fuusor Oy on voimakkaasti kasvava ohjelmistoyritys, joka kehittää yrityksille ja yhteisöille BI-ohjelmistoja ja -palveluja tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Fuusor-pilvipalvelujen avulla asiakas voi hyödyntää liiketoimintadataa helposti ja tehokkaasti päätöksenteossa, suunnittelussa ja ennustamisessa.

Fuusor-pilvipalveluun voidaan tuoda kaikki asiakasta kiinnostava liiketoimintatieto, esim. talous, HR, myynti, markkinointi, ERP ja CRM. Automatisoiduilla Fuusor-integraatioilla dataa voidaan hakea joustavasti ohjelmistojen rajapinnoista, tietokannoista, tiedostoista (esim. excel) ja robottien avulla myös käyttöliittymistä. Tiedot dashboardeilla ja raporteilla ovat aina ajan tasalla.

Tarjoamme asiakkaalle täyden palvelukokonaisuuden, johon sisältyy tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot asiakkaan eri järjestelmiin, käyttövalmiit Fuusor BI ja Fuusor Budjetointi -pilvipalvelut, käyttöönotto avaimet käteen periaatteella, käyttökoulutus sekä erinomainen asiakas- ja tukipalvelu. – Kaikki helposti yhdeltä toimittajalta ilman välikäsiä ja lisäkuluja.

Asiakas saa meistä osaavan ja ketterän datatiimin kumppanikseen. Fuusorin henkilöstöllä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus vaativasta ohjelmistotuotannosta ja suomalaisten yritysten ja yhteisöjen dataratkaisuista ja niiden vaatimuksista. Tuotekehityksellämme on myös poikkeuksellisen vahva osaaminen eri järjestelmien rajapintoihin ja tietokantoihin toteutetuista täysin automatisoiduista integraatioista.

Fuusor on moderni yritys, joka pystyy mukauttamaan toimintaansa nopeasti ja ketterästi asiakkaiden muuttuviin ja vaihteleviin tarpeisiin. Yrityskulttuurimme kannustaa meitä miettimään asioita uudella tavalla; miten asiat voidaan tehdä paremmin ja fiksummin. Jokainen meistä on sitoutunut tarjoamaan asiakkaalle alan parasta palvelukokonaisuutta.

Meille on tärkeää huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista. Uskomme vahvasti, että erittäin tyytyväisellä henkilöstöllä on erittäin tyytyväiset asiakkaat.