Sovellusasiantuntija

6.4.2022 | Rekry

Kehitämme yrityksille ja yhteisöille Fuusor-ohjelmistoja ja -palveluja tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja asiakaspalvelumme tarvitsee vahvistusta. Meillä on paikka auki sovellusasiantuntijalle, joka haluaa tehdä töitä osaavassa ja mukavassa tiimissä mielenkiintoisten asiakastehtävien parissa.

Työtehtävät

Hoidat etänä Fuusor-pilvipalvelujen käyttöönottoprojekteja ja koulutuksia sekä opastat ja tuet asiakkaita palvelun käytössä.

Hoidat tehtäviä itsenäisesti, mutta osana osaavaa tiimiä, jonka jatkuva tuki on käytössäsi. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Toivomme sinulta

Työ datan parissa kiinnostaa sinua aidosti. Olet palveluhenkinen ja pidät asiakkaiden auttamisesta. Haluat kehittyä työssäsi ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Haluat huolehtia asiakastyytyväisyydestä ja ottaa vastuun omasta tekemisestäsi.

Sinulla on hyvä tekninen osaaminen. Taloushallinnon osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Vaihtelevat, monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät suomalaisten yritysten dataprosessien kehittämisen parissa. Sinulla on käytössäsi moderni ja kattava BI-palvelukokonaisuus, johon asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä.

Saat suunnitella ja tehdä työsi itsenäisesti ja joustavasti. Tulet osaksi osaavaa ja rentoa työyhteisöä, jossa kehitytään ja viihdytään. Voimakkaasti kehittyvän kasvuyrityksen ilmapiiri, etätyömahdollisuus, laadukkaat työvälineet ja -tilat sekä työhyvinvoinnin painottaminen yrityksen toiminnassa lisäävät tyytyväisyyttäsi.

Perusetuina mm. puhelinetu, lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä Terveystalon työterveyshuolto.

Lisätiedot

Fuusorin toimitilat sijaitsevat Oulussa, mutta voit halutessasi työskennellä täysin etänä myös muilta paikkakunnilta.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terho Heiskanen, 040 587 6167, terho@fuusor.fi

Hakemus

Lähetä hakemuksesi 1.5.2022 mennessä osoitteeseen rekry@fuusor.fi

Fuusor Oy

Vuonna 2018 perustettu Fuusor Oy on voimakkaasti kasvava 12 hengen ohjelmistoyritys, joka kehittää yrityksille ja yhteisöille BI-ohjelmistoja ja -palveluja tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Fuusor-pilvipalvelujen avulla asiakas voi hyödyntää liiketoimintadataa helposti ja tehokkaasti päätöksenteossa, suunnittelussa ja ennustamisessa.

Fuusor Oy kuuluu Bisnoden korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

Fuusorin henkilöstöllä on vahva kokemus ja osaaminen vaativasta ohjelmistotuotannosta ja suomalaisten yritysten ja yhteisöjen dataratkaisuista. Pystymme vastaamaan asiakkaiden vaihteleviin ja muuttuviin BI-tarpeisiin joustavasti ja ketterästi.

Meille on tärkeää huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista. Uskomme vahvasti, että erittäin tyytyväisellä henkilöstöllä on erittäin tyytyväiset asiakkaat.