Joustava BI-työkalu mukautuu tarpeisiinne

Fuusor BI -palveluun voidaan tuoda kaikki sinua kiinnostava liiketoimintatieto, esim. talous, HR, myynti, markkinointi, ERP ja CRM.
Eri lähteistä kerättyä tietoa voidaan myös yhdistellä kätevästi.

Tee parempia päätöksiä ja oivalluksia

Fuusor kiteyttää datamassasta selkeät analyysit ja mittarit, joiden avulla tiedolla johtaminen ja suunnittelu helpottuu.

Yhdistele eri lähteistä haettua dataa

Eri lähteistä kerättyjä tietoja voidaan yhdistellä kätevästi, tämä avaa uusia näkemyksiä ja oivalluksia liiketoimintaan.

Hahmota trendit ja poikkeamat nopeammin

Visuaalinen BI-palvelu muuttaa liiketoiminnan datamassan selkeiksi näkymiksi, raporteiksi ja mittareiksi.

Vapauta organisaatio manuaalisesta datatyöstä

Fuusor automatisoi tietojen keräämisen ja koko raportointiprosessin, työvirheet poistuvat ja aikasäästöt ovat merkittäviä.

Seuraa liiketoimintaa helpommin ja mukavammin

Automatisoitu BI-palvelu kerää kaiken sinua kiinnostavan liiketoimintatiedon yhteen paikkaan haluamaasi muotoon.

Business Intelligence mahtuu myös taskuun

Fuusor toimii mobiilissa täysversiona eli BI-palvelu kulkee aina mukanasi. Hyödynnä tietoa silloin kun sinulle sopii.

Poimintoja ominaisuuksista

Toimii kaikilla laitteilla ilman asennusta

Fuusor BI-pilvipalvelu toimii kaikilla nykyaikaisilla päätelaitteilla ja selaimilla ilman mitään asennuksia.

Data omina aihioina tai yhdisteltynä

Eri lähteistä kerättyjä tietoja voidaan tarkastella omina aihioinaan tai yhdisteltynä. Konsernin yhtiöitä voidaan tarkastella erikseen, ryhminä tai kokonaisuutena erilaisten konserniraporttien ja konserninäkymien avulla.

Jokaiselle käyttäjälle relevanttia tietoa

Jokainen käyttäjä kirjautuu BI-palveluun omilla henkilökohtaisilla tunnuksillaan ja saa juuri hänelle tarkoitettua relevanttia tietoa tietoturvallisesti.

Vaihda tarkastelun kohteita mielenkiintosi mukaan

Nykyaikaisen käyttöliittymän ja interaktiivisten toimintojen avulla käyttäjä voi vaihtaa tarkastelun kohteita ja aikajaksoja sekä porautumisen tasoa aina mielenkiinnon mukaan.

Helppo ja turvallinen kirjautuminen

Voit kirjautua Fuusoriin suoraan Microsoft- ja Google-tunnuksillasi (Single Sign On) tai Fuusorin oman kirjautumisen kautta. Fuusoriin voidaan määritellä myös kaksivaiheinen kirjautuminen (2FA), joka vahvistetaan esim. henkilökohtaisen mobiililaitteen avulla.

Tietoturvallinen Business Intelligence -palvelu

Fuusor-pilvipalvelut tuotetaan käyttämällä Googlen hallinnoimia palvelimia, jotka sijaitsevat Suomessa, Haminassa. Palvelinkeskuksissa noudatetaan erittäin tiukkoja tietoturvastandardeja ja ISO-sertifiointeja.

Kaikki Fuusorin palvelimille kohdistuva liikenne kulkee palomuurin läpi ja liikenne on aina salattua. Salaukseen käytetään SSL- ja TLS-salausmenetelmiä, joita käytetään yleisesti arkaluontoista tietoa sisältävien selainpohjaisten sovellusten kuten verkkopankkien ja –kauppojen salausmenetelmänä.

Kaikki Fuusorin palvelimilla oleva tieto varmistetaan. Googlen levypalvelimet ovat itsessään peilattu usealle levylle levyrikkojen varalta. Tämän lisäksi kaikesta tiedosta otetaan varmuuskopio 30 minuutin välein, 24/7 eli asiakkaan tiedot ovat palautettavissa 30 minuutin tarkkuudella koko varmuushistorian ajalta.