Saat meistä osaavan ja ketterän datatiimin kumppaniksesi

Henkilöstöllämme on kymmenien vuosien kokemus vaativasta ohjelmistotuotannosta ja suomalaisten yritysten dataratkaisuista ja niiden vaatimuksista. Tuotekehityksellä on myös poikkeuksellisen vahva osaaminen eri järjestelmien rajapintoihin ja tietokantoihin toteutetuista täysin automatisoiduista integraatioista. Pystymme vastaamaan nopeasti ja ketterästi organisaationne datatarpeisiin.

Kaikki BI-palvelut samalta luukulta

Tarjoamme täyden Business Intelligence -palvelukokonaisuuden, johon sisältyy tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot eri järjestelmiinne, käyttövalmiit Fuusor BI ja Fuusor Budjetointi -pilvipalvelut, käyttöönotto avaimet käteen periaatteella, käyttäjäkoulutus sekä erinomainen asiakas- ja tukipalvelu. – Kaikki helposti yhdeltä toimittajalta ilman välikäsiä ja lisäkuluja. Tyytyväisyystakuulla.

Ketterät mallit

Pystymme mukauttamaan toimintaamme nopeasti ja ketterästi asiakkaiden muuttuviin ja vaihteleviin BI- ja budjetointi-tarpeisiin.

Jatkuva kehittyminen

Yrityskulttuurimme kannustaa meitä miettimään asioita uudella tavalla; miten asiat voidaan tehdä paremmin ja fiksummin.

Työhyvinvointi

Meille on tärkeää huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista. Uskomme vahvasti, että erittäin tyytyväisellä henkilöstöllä on erittäin tyytyväiset asiakkaat.

Jokainen meistä on sitoutunut tarjoamaan sinulle alan parasta palvelukokonaisuutta.

Katso henkilöstö