Joustava budjetointityökalu mukautuu tarpeisiinne

Joustavien budjettipohjien avulla voit budjetoida niin kuin raportoitkin. Esim. myynnissä voidaan budjetoida suoraan niitä asioita mitä käytetään tarjouksissa ja sopimuksissa. Luonnollisesti myös perinteinen tilikohtainen budjetointi onnistuu yhtä hyvin.

Budjetoi joustavasti

Fuusor Budjetointi on rakennettu saumattomasti samaan käyttöliittymään Fuusor BI kanssa. Näin ollen esim. budjettipohjia voidaan rakentaa ja muokata joustavasti raportoinnin puolelta tutuilla työkaluilla. Budjetointi onnistuu samalla tavalla kaikilla päätelaitteilla ja selaimilla.

Valitse aikajänne vapaasti

Budjetin ja ennusteen aikajänne ei ole sidottu tilikausiin vaan voidaan määritellä vapaasti, tämä mahdollistaa esim. rullaavan budjetoinnin ja usean vuoden projektibudjetit. Ennusteet voidaan täsmäyttää kätevästi toteutuneilla luvuilla.

Joustava budjetointitarkkuus

Budjetit voidaan tehdä tili- ja tiliryhmätasolla halutulla tarkkuudella, esim. päivä, viikko, kuukausi, kvartaali, vuosi. Ylemmällä tarkkuudella tehdyt budjetit voidaan jakaa alemmille tasoille esim. suhteessa vertailulukuihin, tasan tai indeksimuutoksella.

Reaaliaikainen budjetointinäkymä

Budjetoijat voivat budjetoida samaa kohdetta samaan aikaan, kohdetta ei siis tarvitse lukita tai estää muilta käyttäjiltä. Budjetoijat näkevät toisten budjetoijien syötöt ja muokkaukset reaaliajassa.

Automaattiset laskentasäännöt

Fuusor Budjetointiin voidaan määritellä laskentasääntöjä, joiden avulla esim. jyvitykset, vyörytykset ja tilien riippuvuudet hoituvat automaattisesti.

Tarkastele budjetin rakentumista

Budjettiin tehtävät muokkaukset päivittyvät reaaliajassa Fuusor BI puolelle. Pääset porautumaan vertailu- ja budjettisaldoihin myös suoraan budjetointinäkymästä, näet mistä saldot muodostuvat.

Vertaile kuten haluat

Fuusor Budjetointi hakee järjestelmistä aikaisemmat budjetit ja toteumat, joita voidaan käyttää budjetin pohjana ja vertailuna. Voit käyttää budjettivertailuna esim. edellistä tilinpäätöstä tai ajan tasalla olevaa edellisen 12 kuukauden toteumaa.

Automaattinen versiohistoria

Automaattisesti tallentuvassa budjetin versiohistoriassa näkyy jokainen budjetin tallennustilanne ja kuka tallennuksen on tehnyt. Versiohistorian avulla budjetista voidaan tarvittaessa palauttaa helposti haluttu tilanne.

Budjetit varmassa tallessa

Kaikki Fuusorin palvelimilla oleva tieto varmistetaan ja liikenne on aina salattua. Fuusor-pilvipalvelut tuotetaan käyttämällä Googlen hallinnoimia palvelimia, jotka sijaitsevat Suomessa, Haminassa.

Osabudjeteista kokonaisbudjetti automaattisesti

Budjetit voidaan tehdä konsernille, yritykselle ja kohteille haluamallasi tarkkuudella. Voit budjetoida myös usean dimension tarkkuudella. Osabudjeteista muodostuu kokonaisbudjetti automaattisesti niin, että osabudjettien tarkkuus säilyy.

Esimerkkejä budjetointimalleista

  • Asiakas- ja tuotepohjainen myyntibudjetti, voidaan käyttää euroja, kappalemääriä, tunteja yms.
  • Henkilötason palkkabudjetti ja sivukulujen laskenta.
  • Uusien asiakkaiden ja projektien budjetointi.
  • Tili- ja kustannuspaikkapohjainen kulubudjetti, mahdolliset jyvitykset ja vyörytykset.

Fuusor kokoaa osabudjetit automaattisesti kokonaisbudjetiksi.