Rekry: Sovellusasiantuntija

20.10.2020 | Rekry

Asiakasmäärämme kasvaa voimakkaasti, joten etsimme sovellusasiantuntijaa vahvistamaan asiakaspalvelutiimiämme.

SOVELLUSASIANTUNTIJA

Työtehtävät
Työpäiväsi koostuu monipuolisista asiakaskohtaamisista pääasiassa etäyhteyden välityksellä. Hoidat Fuusor-ohjelmiston käyttöönottoprojekteja ja koulutuksia sekä opastat ja tuet asiakkaita ohjelmiston käytössä.

Hoidat tehtäviä itsenäisesti, mutta osana osaavaa tiimiä, jonka jatkuva tuki on käytössäsi. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Mielenkiintosi mukaan voit osallistua myös tuotteiden ja palvelujen kehitystyöhön.

Mikäli sinulla on tuotekehitys- / tietokantaosaamista, voit hoitaa halutessasi myös tuotekehitykseen ja integraatioihin liittyviä tehtäviä.

Toivomme sinulta
Työ datan parissa kiinnostaa sinua aidosti. Olet palveluhenkinen ja pidät asiakkaiden auttamisesta. Fuusor kehittyy erittäin voimakkaasti ja siksi uuden jatkuva oppiminen tulee olla sinulle mielenkiintoinen mahdollisuus, ei rasite. Haluat huolehtia asiakastyytyväisyydestä ja ottaa vastuun omasta tekemisestäsi.

Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus BI- ja raportointijärjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle
Tuotteet, joihin asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä. Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, joissa opit ja kehityt ammatillisesti. Saat suunnitella ja tehdä työsi itsenäisesti. Viihtyvyyttäsi lisäävät modernin kasvuyrityksen ilmapiiri, laadukkaat työtilat ja työhyvinvoinnin painottaminen yrityksen toiminnassa.

Lisätiedot
Fuusor Oy:n toimitilat sijaitsevat Oulussa, mutta voit hoitaa tehtävää etänä myös muilta paikkakunnilta. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terho Heiskanen, 040 587 6167, terho@fuusor.fi

Hakemus
Lähetä hakemuksesi ja cv palkkapyynnön kera 15.11.2020 mennessä osoitteeseen rekry@fuusor.fi

Fuusor Oy
Kehitämme yrityksille ja yhteisöille Business Intelligence -ratkaisuja, joiden avulla liiketoimintatietoa voidaan hyödyntää erittäin helposti ja tehokkaasti tiedolla johtamisen, suunnittelun ja jokapäiväisen toiminnan tukena.

Tarjoamme täyden BI-palvelukokonaisuuden, johon sisältyy tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot eri järjestelmiin, käyttövalmiit Fuusor BI ja Fuusor Budjetointi -pilvipalvelut, käyttöönotto avaimet käteen periaatteella, käyttäjäkoulutus sekä erinomainen asiakas- ja tukipalvelu.

Fuusorin henkilöstöllä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus vaativasta ohjelmistotuotannosta ja suomalaisten yritysten dataratkaisuista ja niiden vaatimuksista. Tuotekehityksellä on myös poikkeuksellisen vahva osaaminen eri järjestelmien rajapintoihin ja tietokantoihin toteutetuista täysin automatisoiduista integraatioista.

Fuusor on voimakkaasti kasvava moderni yritys, joka pystyy mukauttamaan toimintaansa nopeasti ja ketterästi asiakkaiden muuttuviin ja vaihteleviin tarpeisiin. Yrityskulttuurimme kannustaa meitä miettimään asioita uudella tavalla; miten asiat voidaan tehdä paremmin ja fiksummin. Jokainen meistä on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme alan parasta palvelukokonaisuutta.

Meille on tärkeää huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista. Uskomme vahvasti, että erittäin tyytyväisellä henkilöstöllä on erittäin tyytyväiset asiakkaat.